Рікота: А чи готовий Садовий відповідати за свої слова?

З приводу конфліктної ситуації за участю міського голови, яка відбулася вчора і отримала незрозумілого розголосу через окремі ЗМІ.

Я готовий нести персональну відповідальність за свої дії стосовно інших осіб, а також готовий відповідати за свої дії як керівник підприємства.

Моє звернення не від депутата ЛМР, а, перш за все, від керівника підприємства, що вже 24 роки працює у місті Львові, забезпечує декілька десятків робочих місць та згідно з даними Державного комітету статистики входить у десятку провідних підприємств галузі.

З уст міського голови у середу 10.09.2014 на апаратній нараді у присутності керівників практично всіх служб міста прозвучала неправдива інформація щодо порушень у діяльності ПП «Рікота». Мер міста на підставі недостовірних даних, використовуючи своє службове становище, спровокував перевірки підприємства, заплямувавши його ділову репутацію.

Дивує непослідовна оцінка від міського голови. В 2009 році Львівська міська рада під головуванням Садового у конкурсі «Обличчя містя» визнала ПП «Рікота» кращим серед медичних закладів Львова. А 2014 року, коли Андрій Рікота є депутатом Львівської міської ради від опозиційної до мера політичної сили, міський очільник шляхом тиску на бізнес вирішує зводити особисті політичні рахунки.

Невже у Львові немає інших проблем, якими повинен займатись керівник міста? Він витрачає час на обговорення діяльності приватної установи замість вирішення нагальних потреб, починаючи від неприємного запаху у місті і завершуючи ремонтом у під`їздах.

Нагадаю, підприємство вистояло в часи Кучми, коли податковою у Львові керував Медведчук, пережило партію регіонів і дуже прикро, що до подібних методів вдаються особи, які позиціонують себе «носіями європейських цінностей».

Своє обурення висловлюю в обличчя людині, а не обговорюю з колегами на кухні. І не збираюсь змінювати свої принципи, незалежно, чи моїм кривдником є мер, чиновник, чи будь-хто інший. На будь-які спроби несанкціонованого впливу на підприємство завжди буде безпосередня та однозначна реакція, оскільки за цим стоять люди та їхні родини.

Переконаний, що адміністративний тиск як інструмент політичної боротьби має зникнути з арсеналу українських можновладців.

Якщо ми будуємо справедливее суспільство, то кожен має бути готовим відповідати за свої слова та вчинки.

Я - готовий. А чи готовий Андрій Садовий?

Андрій Рікота

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: