У ранковій програмі на ТРК «Львів» розкажуть про опалювальний сезон

18 вересня з 7:00 до 9:30 у програмі «Доброго ранку, Львове!» йтиметься про наближення опалювального сезону, конкурсавіамоделюванняLvivscalemodelFest, чемпіонат з настільного тенісу, мистецтво та ін.

В ефірі «Доброго ранку, Львове!» йтиметься про авіамодельнувиставку-конкурс LvivscalemodelFest. У студію завітають  голова оргкомітету Юрій Кисіль,організатори Андрій Шпадинський та Олесь Газдайка, а також учасник конкурсу Сергій Янчак.

Про опалювальний сезон, який уже не за горами, в студії ранкової програми розповість начальник управління житлово-комунального господарства  ЛМР Юрій Голець.

Наступною гостею стане художницяСоломія Ковтун.

Голова асоціації книговидавців та книго розповсюджувачів МихайлоВатуляк завітає до студії «Доброго ранку, Львове!» разом із художником Орестом Білоусом.

Про Чемпіонат світу – 2014 з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату йтиметься у розмові з головою Львівської обласної федерації настільного тенісу ВіталіємСинчуком тачемпіоном світу – 2014 з настільного тенісу ВікторомДідухом (паралімпієць).

 

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: