У Львові відбувся обласний турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху (фото)

У рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту і проведення Всеукраїнської акції «Олімпійський урок» у м. Львові відбувся обласний турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Змагання проведено Львівським регіональним центром з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за активної підтримки Львівського обласного осередку Федерації глухих України та управління молоді і спорту Львівської облдержадміністрації. Головний суддя турніру - Тарас Мимрик (м. Львів).

На змагання прибули збірні команди нечуючих та слабочуючих футболістів з міст Трускавця, Дрогобича, Бродів, команда футбольного клубу неповноспавних «Львів» (м. Львів), команда Львівської спецшколи-інтернату ім. Марії Покрови, збірна слабочуючих учнів ПТУ м. Львова та команда неповносправних ветеранів спорту.

Переможцями турніру виявилася команда ветеранів, чий досвід переміг молоду команду футбольного клубу неповноспавних «Львів» (м. Львів); третю сходинку посіли вихованці професійно-технічних училищ Львова.

Також визначався кращий бомбардир турніру - Андрій Дмитрик з команди Львівської спецшколи-інтернату ім. Марії Покрови та кращий воротар - Юрій Майборода з команди ветеранів «Інваспорту».

Загалом цей турнір відбувся на підтримку юного нечуючого спортсмена Володимира Карп’яка зі Львівської спецшколи-інтернату ім. Марії Покрови, який виборов право на участь у Чемпіонаті світу з вільної боротьби (м. Єреван, 3-10 жовтня 2014 року).

У рамках турніру проводився збір добровільних пожертв для його відрядження на ці змагання. Загальна сума збору склала 1 059,0 грн.

1gEmSZ-m6oY d9bOPAg-fxU 8VTbcEn0RWg 4kG7TFbrcSE 1gEmSZ-m6oY F8B3osdTc9g 4kG7TFbrcSE 8VTbcEn0RWg nZAwse0DG4Y

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: