Львівське підприємство виготовило взірець туристичного автобуса

Львівське підприємство «ВЕЕМ-Металавтопром» виготовило взірець туристичного автобуса, який можна використовувати для міжміських перевезень, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні дуже важливо, щоб наші підприємства працювали і продукували продукцію, яка є важлива в цей непростий час. Бачимо взірець нової продукції: міжміський автобус, який за своєю ціною є дешевший, ніж аналоги, які роблять в Україні, навіть за ті, які роблять в Китаї. Великий плюс в тому, що більшість деталей – це наші українські комплектуючі. Правда, є проблема з сертифікацією в ДАІ. Я не думаю, що конкуренти пробують створювати проблеми, я думаю, що ми «дотиснемо», автобус буде сертифікований, і можна буде брати його  на міжміські маршрути, бо ми бачимо, які сьогодні автобуси їздять по Україні, їм вже давно пора бути на металобрухті. А цей – сучасний, якісний і ціна дуже конкурентна.

Наш ЛАЗ, на превеликий жаль, на сьогодні не працює, тому велику долю роботи забрали наші великі львівські підприємства. «Електрон» - трамвай, тролейбус і електробус, зробить ще автобус, який буде курсувати в місті. Міжміську серію готове брати інше підприємство», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Довідка

Компанія «ВЕЕМ-Металавтопром» заснована в 2000 році. Основною діяльністю компанії є виробництво пасажирських сидінь для громадського транспорту. Усього за 10 років роботи вироблено понад півтора мільйона одиниць крісел, а виробничі площі та складські приміщення складають більше 20 тис. м² на яких освоєно виробництво металевих каркасів, фарбування порошковими фарбами, виготовлення деталей крісел з пластмаси та пінополіуретану, організовано швацька і складальна ділянки.

Вся продукція пройшла випробування в спеціальних лабораторіях і сертифікована. Експорт становить 30% від загальної кількості випущеної продукції. У своїх розробках інженери керуються ідеями та тенденціями, використовуючи новітні розробки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: