Google Україна наніс на карти Львова детальну інформацію про садочки, музеї та аптеки

Сьогодні, 23 вересня, у Львівській міській раді відбулась презентація результатів проекту цифрового перетворення Львова, яке напрацювали спеціалісти компанії Google.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Як розповів директор Google Україна Дмитро Шоломко, проект реалізовувався декілька місяців і мав перед собою завдання дізначись, чи можливо з допомогою Інтернет-інструментів підвищити привабливість міста як з точку зору інвестицій та бізнесу, так і розвитку туризму.

Проект включав у себе декілька складових, однією із яких була освітня: семінари для державних службовців про роль цифрових технологій у державному управлінні та місцевому самоврядуванні, для представників бізнесу – як ефективніше використувати сучасні цифрові технології та сервіси компанії для свого бізнесу, а також семінар з клініки сайтів для збільшення їх доступності для користувачів та пошукової системи.

Провідні експерти Google із України, Швейцарії та Ірландії розповіли львів’янам про основні тенденції та надали практичні поради щодо використання онлайн-інструментів у роботі.

Ентузіасти-картографи нанесли більше двох тисяч соціальних об’єктів культурного, туристичного та суспільного значення Львова на карти Google та створили фотосфери памяток історії та архітектури. Крім того було проведено семінар для молоді та активістів щодо самостійного нанесення на карти та покращення і вдосконалення карти свого рідного міста.

Завдяки проекту на Google карті Львова зявилась детальна інформація про соціально значущі об’єкти міста: апетки, дитячі садочки, бібліотеки, музеї тощо.

Дмитро Шоломко зазначає, що це перший проект подібної співпраці із містом Львовом, проте надалі він буде продовжуватись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: