Львівські школярі передали ліки бійцям АТО (фото)

Львівські школярі передали ліки солдатам 80-ої аеромобільної бригади.

З початком навчального року учні львівської середньої школи №6 проявили ініціативу зібрати кошти, щоб допомогти нашим бійцям. На зібрані гроші було куплено ліки, які школярі власноруч мали змогу передати нашим героям.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього».

"Ми розуміємо, що можливо, це не останній раз, коли нам доведеться збирати допомогу нашим солдатам. А ці світлі дитячі душі – це наше майбутнє, це доказ незламності українського духу, і ми сподіваємося на якнайшвидше закінчення війни", – зізнається директор навчального закладу Анна Жуковська.

Окрім того, діти намалювали бійцям дуже багато малюнків, написали листи, які мають стати для них оберегами та підтримати їх. За словами бійців така підтримка неабияк піднімає військовий дух.

«У цей не простий час, напевне, не залишилося байдужих до того горя, яке спіткало українців і Україну. Сьогодні наші діти пишуть: «Повертайтесь, живими…», хоча ще донедавна про війну вони читали лише у підручниках. Але ми не здаємося, нас не зламає жодна війна. Сміливі серця наших добровольців сьогодні на передовій виборюють нашу незалежність, а небайдужі люблячі, але вже сповнені патріотизму серця дітей вкотре доводять нам – Україна матиме світле мирне майбутнє», - зізнається член батьківського комітету школи, голова громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» Олена Пономарева.

сш6 сш6б

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: