На ТРК "Львів" поговорять про НАТО

У програмі «Вечір у Львові» ведучі підсумують події дня, а також говоритимуть про співпрацю Україна-НАТО, ярмарок спорту та фестиваль сучасної музики.

Гості ефіру доктор політичних наукІгор Вдовичин та головний редактор львівського мілітарного альманаху «Цитаделя»Олег Фешовецьрозкажутьпро співпрацю Україна – НАТО. Гості та ведучі говоритимуть про те, чому Росія відводить свої війська з України, але, водночас, підсилює свої військові резерви в Криму, і які це може мати наслідки. А також про співробітництво з НАТО в умовах воєнного та невоєнного характеру.

Про Ярмарок спорту та Фестиваль активного туризму «Манівці» повідомлятьЮрій Огоновський та Тарас Білошицький. Перший гість є директором ярмарку спорту, другий – засновник та президент турклубу«Манівці».

В третьому блоці програми «Вечір у Львові» в ефір завітає генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп. Він розкаже про XX ювілейний Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти», який відбудеться у Львові з 26 вересня до 12 жовтня.

Прес-служба ТРК «Львів»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: