На Ярмарку спорту до здорового способу життя львів’ян заохочуватимуть зіркові гості

«Мобілізація сили і духу» – під таким гаслом цьогоріч відбудеться Ярмарок спорту. Окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть, як можна захистити себе і своїх близьким під час військової небезпеки. Допомагатимуть бойові федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Впродовж трьох днів на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, зіркові гості заохочуватимуть львів’ян до активного способу життя. Зокрема, до Львова завітають: олімпійська чемпіонка та заступник міністра спорту України Олена Підгрушна, хореограф Франциско Гомес, чемпіонка світу з муай-тай та кікбоксингу Олена Овчиннікова, володар титулу «Найсильніша людина планети 2014» Володимир Рекша, чемпіонка Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів Іван Гешко, легкоатлет Олександр Крикун, олімпійський чемпіон з гімнастики Валерій Гончаров, український веслувальник-каноїст Юрій Чєбан, ведуча радіо KissFM Аня Арфєєва та інші.

Нагадаємо, Ярмарок спорту – 2014 триватиме з 25 до 27 вересня в приміщенні спорткомплексу «Динамо» та на території Парку культури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: