У Львові відбудеться флеш-моб про харчування дітей у школах

У четвер, 25 вересня 2014 року о 12-00 год.  біля пам’ятника  «Просвіті» у сквері між вулицями Лисенка і Просвіти у Львові відбудеться флеш-моб

«Що в тарілці школяра» з метою привернути увагу  місцевої влади до харчування дітей в школі.

Як відомо на харчування дітей в школах місцева влада виділяє лише 4 гривні 20 копійок, в той час, як на розвиток туризму, організацію фестивалів  кошти знаходяться.

До слова, скажімо в Івано-Франківську  на харчування дітей з місцевого бюджету виділяють  7 грн, в  Одесі -  6.10 грн, у Києві  – 7 грн, ,  Запоріжжі – 5. 57 грн, Харкові – 5 грн, Сумах  - 5 грн, Дніпропетровську - 6.24 грн, Полтаві – 5 грн.

Як зазначають організатори флеш-мобу громадське об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього», Революція гідності змінила вершину влади, але залишилася державна система, яка тримала цю владу, і яку тримала ця влада. Ця система діє так, як і раніше. Тепер, прикриваючись війною, чиновники та олігархічні клани не менш, як раніше використовують державу, як засіб власної наживи і найбільш сприятливі  для наживи у системі брехні і злодійства залишаються ті сфери, які найважливіші для людей – оборона, медицина, освіта.

До участі у флеш-мобі запрошують усі небайдужі.

Громадське обєднання « Пліч-о-пліч заради майбутнього»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: