Львів підготував прогулянку для німецькомовних туристів

 Сьогодні, 25 вересня, львів’яни та гості міста починають відзначати День туризму. Цього року програма заходів буде цікавою як для львів'ян, так і для гостей міста. Зокрема, Центр туристичної інформації підготував спеціальну екскурсію для німецькомовних туристів «Прогулянка для равликів», яка відбудеться у суботу, 27 вересня, о 15.00 год. На екскурсію потрібна реєстрація за тел.: 254 60 79, повідомила прес-служба ЛМР.

«Цього року до Дня туризму Центр туристичної інформації запропонував свій захід – екскурсію для німецькомовних туристів. Ми це зробили з тієї нагоди, що для англомовних туристів час від часу бувають безкоштовні екскурсії на вихідних. Оскільки німецькомовний турист є одним із найважливіших у Львові, ми хотіли для нього щось таке зробити. Чому ми назвали екскурсію «Прогулянка для равликів»? Дуже часто іноземні туристи перебувають у Львові короткий час, не завжди можуть повною мірою насолодитися як архітектурою, так і заходами. А це означає, що наші «равлики» будуть мати протягом 2,5-3 годин достатньо часу, аби насправді познайомитися з архітектурою Львова, знаками, гербами, які не є видимими, якщо просто йти центром міста. Тому ми хочемо зробити такий подарунок німецькомовним туристам. Сподіваємося, що таке наше започаткування отримає своє продовження і у подальших акціях.

Звісно, коли ми говоримо про туристів загалом, то треба сказати, що в Центрі туристичної інформації протягом перших 8 місяців було менше туристів, ніж минулого року. Насправді, для нас це трохи сумно, але не критично. Дуже знаковими для нас є слова киян, які були у Львові на початку тижня, коли дощило: «Коли у Києві йде дощ, тоді це сумно, а коли у Львові йде дощ – тоді треба просто мати парасолю і добре вбрання». Ці слова вселяють у нас надію, що Львів є і буде залишатися для наших туристів цікавим завжди», - зазначила керівник Центру туристичної інформації Олена Голишева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: