Львів’яни літнього віку беруть участь в духовних зустрічах

З нагоди Різдва Пресвятої Богородиці, львів'яни літнього віку відвідали Кафедральний собор Покрови Пресвятої Богородиці, де відбулась духовна зустріч з протоієреєм Михаїлом Сіваком, повідомила прес-служба ЛМР.

Під час спілкування присутні дізналися історію свята. Дідусі та бабусі довідалися, що, святкуючи Різдво Богородиці, Церква і Святі отці прославляють найвищу ступінь наближення Божества до благодатного єднання з людством.

«Духовні зустрічі спрямовані на виховання християнської моралі, любові до ближнього та милосердя у всіх його проявах. В ході проведення таких заходів учасники вивчають Святе Письмо, обговорюють життєві ситуації. Приємно, що дідусі та бабусі радо беруть участь в заходах, спрямованих на духовний розвиток особистості», - розповіла культорганізатор Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Довідка

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: