На Львівщині відзначать Всесвітній день туризму

Впродовж трьох днів, з 26 до 28 вересня,  на Львівщині відбудуться заходи, присвячені Всесвітньому  Дню Туризму, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як поінформували у департаменті міжнародного співробітництва та туризму ОДА,  для мешканців та гостей Львова  заплановано безкоштовні тематичні піші та велоекскурсії вулицями Львова, огляд експозицій у Державному меморіальному музеї М. Грушевського та аптеці-музею «Під чорним орлом».

В межах відзначення Дня туризму відбудеться Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев-2014», фестиваль автентичного мистецтва «Веретено» та 8-ий фестиваль активного туризму «Манівці».

Окрім того, любителі туризму зможуть подорожувати і Львівською областю. Зокрема, відбудеться туристична автобусна мандрівка «Жидачівський Люрд», безкоштовна велоекскурсія «Замки Золотої підкови» тощо.

Програма заходів до Всесвітнього Дня Туризму на Львівщині

Довідка:

Всесвітній День туризму було засновано на III сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації (ВТО), що відбулася у 1979 році.

Відзначається з 1980 року щорічно 27 вересня у зв’язку з урочистим відкриттям у цей день Манільської конференції світового туризму.  Всесвітній день туризму урочисто святкують у багатьох країнах світу. День туризму в Україні установлено згідно з Указом Президента від 21 вересня 1998 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: