У Львові реалізують проект подолання бідності в Україні

30 вересня у Львівському Будинку вчених (вул. Листопадового Чину, 6) зберуть небайдужих людей навколо ідеї подолання бідності в Україні. Відтак, під час VII Екуменічного соціального тижня відбудеться благодійний вечір «Ніч проти бідності».

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ми спробуємо перенести до Львова національний майданчик, де будемо дискутувати на тему подолання бідності. Ми переконані, що її можна подолати двома шляхами: перше – коли кожна окрема особа буде відповідальна за іншу, друге – коли будуть створюватися моделі, які будуть створювати можливості для осіб у кризовій ситуації», - зазначив ініціатор заходу та виконавчий директор ГО «Народна допомога – Львів» Юрій Лопатинський.

У заході візьмуть участь громадські лідери, соціально відповідальний бізнес, влада та медіа.

Ще однією метою благодійного заходу «Ніч проти бідності» є збір коштів для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях. Організатори планують тут створити індивідуальні кімнати для жінок з дітьми, адже у Львові немає можливостей для таких осіб.  Зазначимо, у Львові з 2010 року діє такий Центр, який подарував шанс на гідне життя 60 жінкам, однак таких осіб є значно більше.

«Життя склалось таким чином, що я опинилась у скрутному становищі. Мені як і іншим жінкам в нашому центрі хочеться жити нормальним життям. Добре, що реалізовуються такі проекти та центри, які допомагають не просто фінансово, а й створюють можливості влаштувати своє життя без певних обмежень із правом на власне життя, правом вибрати професію, яка до вподоби, працювати», - розповіла мешканка Центру інтегральною опіки для жінок у кризових ситуаціях Тетяна Мєновщикова.

Тетяна присвятила життя дітям. Кілька років тому жінка переписала свою квартиру на дочку, яка згодом продала її та виїхала, залишивши маму на вулиці. Зараз Таня у Жіночому центрі і намагається пробачити дочку, почати спілкуватися із нею і має постійну роботу. Жінка вірить, що у неї все буде гаразд.

Щоб долучитись до благодійного проекту, потрібно придбати запрошення на Parter.ua чи за реквізитами благодійного рахунку та прийти на подію. Придбавши квиток, Ви подаруєте один-два місяці гідного життя для жінки, яка потрапила у складну життєву ситуацію.

У програмі передбачено гала-прийняття, аукціон, мистецьку інсталяцію про історії життя та успішні практики.

Організатори: Народна допомога, «Дік-Арт» та Інститут Екуменічних Студій УКУ.

 

Реквізити для придбання квитка, за який буде побудовано новий будинок для жінок у кризових ситуаціях:

МГО «Народна допомога – Львів»

ЄДРПОУ: 34711421

р/р 2600402101677 у ЦФ ПАТ Кредобанк, МФО 325365

призначення платежу «Благочинна пожертва на Ніч проти Бідності»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: