У Львові стартував Ярмарок спорту

Сьогодні у приміщенні спорткомплексу «Динамо» стартував п’ятий Ярмарок спорту і триватиме впродовж 3 днів. Цьогоріч, окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розповідатимуть, як можна захистити себе і своїх близьким під час військової небезпеки. Допомагатимуть в цьому бойові федерації, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

Урочисте відкриття заходу розпочалося хвилиною мовчання та спільною молитвою. Опісля з вітальним словом до присутніх звернулась начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк.

«Порівняно з минулим роком, кількість дітей, які відвідують спортивні секції на Ярмарку сорту, зросла на 15%. Це прекрасний показник. Усі ми зацікавлені в розумних, здорових і витривалих громадянах України», – відзначила Ірина Подоляк.

Подякувала вона і спортсменам, організаторам та військовим за те, що вчитимуть можливостей самозахисту.

«Ніхто нам не допоможе. Мусимо бути разом – міцними, сильними, здоровими та витривалими. У поєднанні всіх цих наших можливостей та характеристик і є наша велика спільна сила. Віримо, що на наступний Ярмарок спорту кількість учасників буде ще більшою», – додала Ірина Подоляк.

Впродовж трьох днів Ярмарку зіркові гості заохочуватимуть львів’ян до активного способу життя. Зокрема, усі, хто відвідав відкриття Ярмарку спорту, могли спостерігати за незвичайними вміннями, які демонстрував Олег Скавиш – львівський спортсмен-рекордсмен. З вигляду звичайний лікар-педіатр одним подихом розривав грілки, гнув собою стальні прути та зубами підіймав відвідувачів.

«Я дуже радий бачити стільки людей на ювілейному Ярмарку спорту. Хочу закликати усіх відвідувати спортивні секції, щоб кожен громадянин України був сильним, здоровим, вправним та вів здоровий спосіб життя», – розповів Олег Скавиш.

Завітала до Львова на відкриття й олімпійська чемпіонка та заступник Міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна, яка привітала присутніх, подякувала організаторам та нагадала про 90-річчя з дня виникнення спортивного товариства «Динамо».

«Бажаю всім міцного здоров’я, любити спорт, займатись ним. Пам’ятайте, що в здоровому тілі – здоровий дух», – зазначила Олена Підгрушна.

Нагадаємо, на Ярмарок спорту завітають також хореограф Франциско Гомес, чемпіонка світу з муай-тай та кікбоксингу Олена Овчиннікова, володар титулу «Найсильніша людина планети 2014» Володимир Рекша, чемпіонка Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів Іван Гешко, легкоатлет Олександр Крикун, олімпійський чемпіон з гімнастики Валерій Гончаров, український веслувальник-каноїст Юрій Чєбан, ведуча радіо KissFM Аня Арфєєва та інші зіркові гості.

Довідка

Генеральний партнер львівського Ярмарку спорту – фармацевтична Корпорація «Артеріум». Офіційний партнер: ТМ «Квас Тарас». Медіа-партнери: інформаційний портал «Галичина Спортивна» galsports.com, galinfo.com.ua, 032.ua, Канал новин 24, ТРК Люкс, ІА zaxid.net, інтернет-телеканал ТвоєМісто.tv.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: