У Львові відбудеться 5-тий всеукраїнський Ярмарок спорту (програма, відео)

Сьогодні стартує 5-тий всеукраїнський Ярмарок спорту – захід, що має на меті популяризувати здоровий та активний спосіб життя. Цього року, окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть, як можна захистити себе і своїх близьких під час військової небезпеки. Допомагатимуть в цьому понад десяток бойових федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени, серед яких олімпійська чемпіонка та заступник міністра спорту України Олена Підгрушна, британський хореограф Франциско Гомес, професійний кікбоксер Олена Овчиннікова та багато інших. Урочисте відкриття Ярмарку – в четвер о 12:30 год в спорткомплексі «Динамо», що на вул. Вітовського, 53.

Відкриють Ярмарок спорту олімпійська чемпіонка і заступник міністра спорту України Олена Підгрушна та Іван Гешко - заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів. Вони, разом із спортивними федераціями міста, закличуть молодь до здорового способу життя.

В п’ятницю Ярмарок спорту відвідають британський хореограф Франциско Гомес та діджей і ведуча радіо KissFM Аня Арфєєва. А уже в суботу найсильніша людина планети Володимир Рекша влаштує справжнє богатирське шоу.

Окрім того, протягом усіх трьох днів до активного і спортивного способу життя закликатимуть Олександр Крикун (український легкоатлет, призер Олімпійських ігор), Валерій Гончаров (олімпійський чемпіон з гімнастики), Інна Осипенко-Радомська (українська веслувальниця на байдарках, чемпіонка Олімпійських ігор), Олена Овчиннікова (професійний кікбоксер, чемпіонка Європи зі змішаних бойових мистецтв), Юрій Чєбан (український веслувальник-каноїст, олімпійський чемпіон, бронзовий призер Олімпійських ігор).

Зірки навіть приготували відео-запрошення на Ярмарок спорту:

  • Аня Арфєєва:

  • Олена Овчиннікова:

Однак основною тезою ювілейного Ярмарку стане безпека. Більше десятка бойових федерацій презентують на Ярмарку спорту дієві прийоми самозахисту, які підійдуть кожному, в незалежності від рівня фізичної підготовки. Також особливий акцент буде відведено військовій підготовки та реагуванні в екстремальних ситуаціях.

«П’ять років тому Ярмарок спорту започаткував традиції здорового способу життя, які успішно поширюються та розвивають сьогодні. Цьогоріч дуже багато елементів Ярмарку буде присвячено самозахисту, адже це те, чого потребують мешканці нашого міста – знати, як вони можуть захистити себе у випадку небезпеки. Саме тому у нас в програмі передбачені такі речі, як збір зброї, навчання прийомів самозахисту, тир, транспортування поранених в екстремальних умовах та багато іншого», - повідомив Юрій Огоновський, директор Ярмарку спорту.

Ярмарок спорту 2014 триватиме три дні, з 25 до 27 вересня, з 10:00 до 16:00 год в будні, та з 12:00 до 18:00 год в суботу, у приміщенні спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, та на території Парку культури.

Довідка

Генеральний партнер львівського Ярмарку спорту – фармацевтична Корпорація «Артеріум». Офіційний партнер: ТМ «Квас Тарас». Медіа-партнери: інформаційний портал «Галичина Спортивна» galsports.com, galinfo.com.ua, 032.ua, Канал новин 24, ТРК Люкс, ІА zaxid.net, інтернет-телеканал ТвоєМісто.tv, спільнота «Львів» vk.com/lviving.

1-02 1-03 1-04

 

1-02 1-03

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: