У Львові відбудеться флеш-моб «Україна – єдина!»

26-27 вересня у Львові відбудуться заключні заходи у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «Україна – єдина!», який проводився протягом вересня цього року. В рамках заходів в суботу, 27 вересня, на пл. Ринок відбудеться флеш-моб та церемонія нагородження переможців конкурсу, повідомила прес-служба ЛМР.

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Львівською міською радою, з метою протидії антиукраїнській пропаганді та використання креативного творчого потенціалу студентів та викладачів, митців ВНЗ для зміцнення єдності українського народу, з 10 до 27 вересня проводить Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «Україна – єдина!».

Флеш-моб «Україна – єдина!» та урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «Україна – єдина!» розпочнеться о 15.00 год в суботу, 27 вересня, на пл. Ринок.

На початку заходу з вітальним словом до всіх учасників звернуться організатори Фестивалю — Голова Національної комісії Василь Костицький та мер Львова Андрій Садовий.

Захід буде продовжено показом відеозвернень відомих українських постатей та демонстрацією робіт переможців Фестивалю-конкурсу — відеоролики та плакати соціального спрямування.

Окрім того, львів’яни та гості міста матимуть можливість особисто долучитись до створення соціальної реклами. Усіх охочих творчо представити тематику єдності України, забезпечення її суверенітету та територіальної цілісності на площі чекатимуть спеціально підготовані мольберти та фарби. Автори найкращих плакатів, визначених професійним журі, отримають дипломи Національної комісії та подарунки спонсорів фестивалю, додатково заплановано вручення Призу глядацьких симпатій.

Завершенням публічного заходу та ключовою подією вечора стане урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «Україна – єдина!». Після церемонії заплановано проведення брифінгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: