На Будівельному форумі презентують інноваційні рішення з енергозбереження

З 30 вересня до 3 жовтня у в приміщенні Палацу спорту “Україна” (вул.Мельника,18) у Львові відбудеться Осінній Будівельний Форум, повідомила прес-служба ЛОДА.

В межах Форуму заплановані виставки з серії “Галицькі експозиції” – ХХХ міжнародна виставка “БудЕКСПО-осінь”, VIII спеціалізована виставка “Опалення” і VIII спеціалізована виставка «Альтернативна енергетика». Виставки триватимуть з 30 вересня по 3 жовтня  ц.р..

Форум відбуватиметься у форматі взаємодоповнюючих заходів, що дозволить одночасно і максимально повно окреслити проблематику сфери енергозбереження, зокрема:
- виставка «Відновлювальна енергетика для Львівщини» за підтримки міжнародного транскордонного проекту FARADAY;
- консультаційно-дорадчий пункт з енергозбереження, де усі охочі зможуть визначити можливість використання відновлювальної енергії, вибрати енергоефективну техніку, розрахувати та спланувати бюджет впровадження систем, а також зможуть задати питання про сучасні системи енергозбереження;
- щоденні майстер-класи, актуальні презентації і насичена програма заходів, де можна буде дізнатись про самостійне виготовлення сонячного колектора, ефективне кредитування, особливості застосування світлодіодних джерел освітлення, про дешеві природні теплоізолятори і повітряні системи опалення для невеликих будівель, про новітні підходи до підвищення обізнаності місцевих громад з питань енергоощадності та енергоефективності, приклади впровадження відновлювальної енергії у Львівській області і багато іншого.

Осінній Будівельний Форум 2014 демонструє весь цикл будівництва від ідеї архітектора та до реалізації об’єкту. Експозиції виставок  будуть насичені новинками української, світової будівельної індустрії та інноваціями з енергозбереження.

Цього року склад учасників поповнився низкою підприємств, які вперше презентуватимуть продукцію на Осінньому Будівельному Форумі. Серед них:  ТОВ “Алпін-Захід”,  ТОВ «Мікро код», ТОВ «Універсальні Захисні Покриття»,  ТОВ “Технобазальт-Інвест”,  ТОВ “Селена Граніт ЛТД”,  ТОВ “Ламбергруп” і ТОВ “Прайм Україна”.

Крім цього, постійний склад учасників теж готовий запропонувати відвідувачам нові технології та інноваційні рішення. Зокрема: Мистецтво створювати затишок і тепло у кожній оселі продемонструє компанія «Енергозберігаючі системи», пропонуючи альтернативне опалення у вигляді камінів і топок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: