У Львові поговорять про паркування

На цій події планується обговорення питань з розвитку паркування, розробки стратегії платного паркування в нашому місті, забезпечення невідворотності покарання Правил паркування, економічний огляд тарифу за паркування, взаємодія органів влади, контролюючих органів та операторів паркування та інші питання, що виникають.

"Це не буде брифінг – це буде робоча нарада, на якій сторони висловлять свої думки з проблем, що існують та запропонують шляхи їхнього вирішення. Шоу не буде, буде робота. Орієнтовна дата проведення – 30 вересня 2014 року. Місце проведення буде оголошено додатково, але це буде у Львові. Бажаючих прийняти активну участь прошу зголоситись за допомогою форми зворотного зв’язку до 20 вересня 2014 року. При цьому прошу вказати тему, яку плануєте висвітлити, необхідний час на виступ. Рішення про доцільність цого виступу приймають організатори :), тому, якщо комусь відмовлять – прошу не ображатись.
Журналістам – вкрай бажано зголоситись, хто буде, щоб запланувати розмір приміщення. Хто забажає – також пишіть в зворотній зв’язок", - йдеться у повідомленні організаторів.

Нарада розпочалась о 15 годині в управлінні транспорту та звязку Львівської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: