У Львові продовжує діяти соціальна кампанія «Моя хата НЕ скраю»

Усі небайдужі можуть надати підтримку та допомогу дітям, які опинились у складних життєвих обставинах. В холі Ратуші встановлена стійка з буклетами, в яких вказана інформація про проект, потреби закладу та контакти, за якими можна допомогти потребуючим дітям. Кожного місяця розповсюджується 150 буклетів. Для того, щоб взяти участь у проекті, потрібно: взяти буклет, придбати речі із запропонованого списку та особисто занести допомогу в соціальний заклад. Цього місяця допомога проекту спрямовується Львівській школі-інтернат 2, що на вул. Просвіти, 2. В інтернаті навчається 150 дітей, віком 6-18 років, повідомила прес-служба ЛМР.

Організатором проекту є МГО «Ідеі молоді», за сприяння управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР, партнер соціальної кампанії друкарня «Фест».

«Запрошуємо всіх небайдужих громадян взяти участь у проекті й підтримати дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Але звертаємось також із закликом бути відповідальними, адже ми вже не раз зіштовхувались із ситуацією, коли людина бере буклет і не бере участі в кампанії. Нагадуємо, що наша мета – реально допомогти дітям, а не розповсюдити поліграфію.

Кількість буклетів обмежена, тому ми звертаємося з проханням: якщо хтось з тих чи інших причин не може допомогти дітям, будь ласка, залишайте буклет на рекламній стійці. Від того, що хтось просто забере буклет і прочитає його, життя діток не стане кращим. Буклети призначені для того, щоб кожен охочий мав можливість допомогти їм, а найважливіше, щоб дітки отримали допомогу. Діти, які перебувають в соціальних закладах завжди, а особливо зараз, потребуть нашої з вами уваги та підтримки. Не будьте байдужими», - зазначила Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеі молоді»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: