У Львові провели благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці»

У неділю, 28 вересня, близько 1000 дорослих та маленьких мешканців міста зібрали 84 000 грн. Добровільні внески учасників пробігу, які збирались під час реєстрації, підуть на придбання добового монітора артеріального тиску та 12-тиканального електрокардіографа для Львівської міської дитячої клінічної лікарні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ранок для учасників Пробігу розпочався з насиченої програми. На площі перед Оперним театром була передбачена анімація для дітей та спортивна зона для всіх охочих. Перед стартом для всіх, хто був на площі, фітнес-тренери провели загальну розминку.

По завершенню розминки, наймолодші учасники мали змогу випробувати свої сили на дистанції 200 м. Після закінчення дитячого етапу пробігу, на старт вийшли дорослі, які пробіглися по всьому проспекту Свободи.

Багато емоцій, натхнення та доброго настрою чекали всіх на фінішній лінії, адже ніхто з учасників не залишився без призів та подарунків. Організатори заходу влаштували вікторину та пригощали гостей корисними молочними продуктами.

Організаторами пробігу є компанія «ДАНОН» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

 

Інформаційна довідка:

«Пробіг з вірою в серці» – це унікальна соціальна ініціатива компанії «Данон» в Україні, яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями. В Україні тільки деякі медичні установи мають можливість своєчасно діагностувати дані хвороби і запобігати їм. Головна мета акції – допомога дитячим лікарням у придбанні необхідного обладнання .

Учасники пробігу при реєстрації роблять благодійний внесок (рекомендована сума: 20 грн.). Але внесок добровільний, тому ті, хто не мають можливості допомогти матеріально, можуть просто висловити підтримку, взявши участь. Наприкінці пробігу всі внески, з урахуванням організаторських , підраховуються і сумуються, а згодом на ці гроші купується обладнання і передається до місцевої лікарні.

Вперше дана ініціатива була розпочата у місті Херсон, де Пробіг пройшов у 2010 році. На 2013 рік до складу учасників вже входять такі міста, як: Херсон, Вінниця, Полтава, Кременчук, Дніпропетровськ. Вже 4 роки співробітники компанії, представники влади міст-учасників, спортсмени-любителі, професіонали, учні шкіл та студенти вищих навчальних закладів, люди з активною життєвою позицією виходять на пробіг, щоб зібрати гроші на кардіологічне обладнання для лікарні свого міста.

Пробіг з вірою в серці – це не тільки спосіб висловити свою підтримку та допомогти хворим дітям, це також справжнє свято для всієї родини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: