До Львова в рамках світового туру «Таємнича подорож» їде рок-легенда Кен Хенслі (фото)

Рік тому екс-учасник групи «Uriah Heep» просто-таки закохався у місто Лева та львів’ян, тож 30 жовтня знову завітає до столиці Галичини

30 жовтня у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться концерт легендарного автора пісень і екс-учасника гурту «Uriah Heep» Кена Хенслі (Ken Hensley). Цього разу знаменитий британський рок-музикант, автор пісень, композитор, «сірий кардинал мелодійного року» привезе до міста Лева нову ексклюзивну акустичну програму – в рамках свого світового туру «The Misterious Journey» («Таємнича подорож»). Початок концерту – о 19:00.

Торік восени Кен Хенслі уже гастролював Україною. Тоді його концерт з аншлагами пройшли у Чернігові, Києві, Львові, Харкові та Донецьку. Рок-легенда був вражений надзвичайно теплим прийомом. Із особливим захопленням Хенслі відгукувався про виступ у Львові, на який через нечуваний ажіотаж вдалося потрапити далеко не всім охочим (до столиці Галичини на цей концерт з’їхалися меломании з різних міст України). Відтак знаменитий музикант вирішив повторити свій тур містами України – цього разу з новою акустичною програмою «The Misterious Journey». Окрім Львова, у гастрольному графіку Кена - Дніпропетровськ, Київ, Чернігів та Іллічівськ. Організатори туру припускають, що це може бути останній масштабний тур в кар’єрі легендарного рокера.

У концертній програмі «The Misterious Journey» 69-річний Кен Хенслі порадує меломанів як пісенними новинками, так і хітами з репертуару «Uriah Heep», зокрема «July Morning», «Lady In Black», «Easy Living», «Look At Yourself». Традиційно концерти Хенслі більше нагадують авторські вечори: музикант багато спілкується із залом, відповідає на запитання публіки, а опісля виступу – радо роздає автографи і фотографується із шанувальниками.

На увесь світ 69-річний британський рок-музикант Кен Хенслі прославився як учасник гурту «Uriah Heep» (1969–1980 рр.). Якби Хенслі написав лише «July Morning» (ця пісня стала неофіційним гімном Болгарії) та «Easy Living», вже цього йому вистачило б для того, аби увійти в історію рок-музики – у статусі найкращого хітмейкера класичної британської хард-рокової сцени 1970-их. Зрештою, перераховувати всі успіхи, проекти та заслуги рок-легенди безглуздо. Достатньо сказати, що більшість сучасних рок-зірок, зокрема Metallica, Guns N`Roses, Red Hot Chili Peppers, називають Хенслі серед тих музикантів, які найбільше вплинули на їхню творчість!

Ken_Hensley_1 Ken_Hensley_3 KEN4_small

Ціна квитків на концерт Кена Хенслі у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7), який відбудеться 30 жовтня, - від 200 до 590 грн.

МІСЦЯ ПРОДАЖУ КВИТКІВ У ЛЬВОВІ:

КАСА №1 - пл. Ринок, 14 (щоденно 10:00 – 22:00) та інші каси міста.

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ:

(097) 0000-791, (093) 0000-791, (032) 253-05-35

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: