На Львівщині працює “гаряча” телефонна лінія з питань виборів

Менш як за місяць, 26 жовтня 2014 року, відбудуться позачергові вибори народних депутатів України, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв’язку з цим, у Львівській обласній державній адміністрації працює телефон “гарячої лінії”(032) 2-999-285, за яким кожен виборець може отримати інформацію щодо виборчого законодавства, з’ясувати адреси місць розташування окружних та дільничних виборчих комісій, адреси приміщень для голосування, а також повідомити про виявлені порушення під час ходу виборчої кампанії.

Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

За його словами, телефонна “гаряча лінія” працюватиме щоденно з 10.00 до 17.00 год. до 26 жовтня 2014 року.

Окрім того, на офіційному веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації за адресоюhttp://loda.gov.ua/oda/vybory/pozacherhovi-vybory-narodnyh-deputativ-ukrajiny-2014-rokuфункціонує підрозділ “Позачергові вибори народних депутатів України 2014 року”. У ньому кожен може ознайомитися із Законом України “Про вибори народних депутатів України”, Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року та іншими актуальними питаннями.

Додамо, що для перевірки достовірності відомостей про себе виборці можуть звернутися до відділів ведення Державного реєстру виборців у районних державних адміністраціях, міськвиконкомах міст обласного значення і районних адміністраціях Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: