Перший тролейбус марки «Електрон» завтра покажуть на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник»

Перший тролейбус марки «Електрон», виготовлений Спільним українсько-німецьким підприємством «Електронтранс», завтра покажуть на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник». Виставка триватиме з 2 до 6 жовтня у Львівському палаці мистецтв (вул Коперника, 17). Це вже 7-а виставка-ярмарок українських виробників у Львові, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тролейбус Т19101 «Електрон» - це 12-тиметровий, повністю низькопідлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 осіб (у тому числі 34 місця для сидіння), який сповна відповідає європейським вимогам перевезення пасажирів.

Для зручності посадки і висадки пасажирів у тролейбусі застосовано пневматичну систему «кнілінг», завдяки якій тролейбус на зупинці громадського транспорту додатково опускається, зменшуючи дорожній просвіт (кліренс). Для осіб з обмеженими можливостями салон тролейбуса обладнаний сигнальними кнопками та відкидним пандусом для заїзду інвалідної коляски на спеціально пристосоване місце з пасками безпеки для їх фіксації під час руху.

Салон тролейбуса обладнаний комфортними та вандалостійкими сидіннями, інформаційними моніторами та табло з біжучим рядком. Система опалення салону – повітряні калорифери. Мікроклімат кабіни водія забезпечується кондиціонером. Управління силовим приводом тролейбуса Т19101 «Електрон» здійснюється транзисторною системою, що передбачає режим рекуперації енергії - повернення струму в енергомережу, забезпечуючи енергоощадність транспортного засобу до 40%.

Як повідомили у прес-центрі ПАТ «Концерн-Електрон», тролейбус розвиває швидкість 70 км/год. Безпеку руху забезпечують електронні системи контролю та керування, система ABS, а також зовнішні і внутрішні камери відеоспостереження та дзеркала зовнішнього огляду з електропідігрівом.

На тролейбусі застосовано комп’ютерне керування (САN- система) всіма пристроями, що дозволяє здійснювати постійну діагностику стану тролейбуса і в експлуатації зменшує витрати часу та коштів при технічних оглядах.

Кузов тролейбуса виготовлений з нержавіючої сталі, зовнішнє облицювання зі склопластику, тобто тролейбус є надійно захищений від корозії.

Перший тролейбус Т19101 «Електрон» виготовлений для міста Львова і буде переданий ЛКП «Львівелектротранс».

Довідка

Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» створене у 2011 році корпорацією «Електрон» та фірмою «TransTec F&E Vetschau UG» (ФРН).

СП «Електронтранс» – підприємство повномасштабного виробництва, що спеціалізується на проектуванні та виробництві сучасного міського електротранспорту (трамвайні вагони для колій 1000 мм, 1435 мм, 1524 мм,  тролейбуси та електробуси).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: