Садовий прийшов до жінок

Сьогодні, 1 жовтня, у стінах мерії відбувся круглий стіл «Жіноче підприємництво як чинник економічного зростання та підвищення якості життя громад». Учасників круглого столу привітав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба ЛМР.

«Я думаю, що така спільна праця об’єднує. Тому що ми і Україну погано знаємо, і одне одного погано знаємо. Коли ми будемо разом в різних проектах – це для нас можливість краще себе зрозуміти. Я розумію, що вас чекає велика серйозна праця. Але я б хотів, щоб ви поміж працею не забували про хорошу львівську каву, про хорошу гастрономію, кондитерські вироби. Це все для вас», - привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

Вікторія Довжик, заступник директора департаменту економічної політики Львівської міської ради, начальник відділу економічного розвитку, висвітлила для учасників круглого столу діяльність Львівської міської ради з підтримки розвитку жіночого підприємництва, розповіла про внесок експертного аналітичного середовища у пошук нових механізмів розвитку жіночого підприємництва, розглянула результати впровадження ініціативи «Жінки у підприємництві»: основні досягнення, отримані уроки, виклики та шляхи їх вирішення. Учасники круглого столу обмінялись між собою досвідом підтримки жіночого підприємництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: