«Львівелектротранс» уже отримав перший тролейбус «Електрон»: технічні характеристики (відео)

Сьогодні, 2 жовтня, відкрилась виставка – ярмарок «Львівський товаровиробник», яка стартував із презентації концерном «Електрон» першого тролейбуса власного виробництва.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Перший тролейбус виготовлений спільним німецько-українським підприємством «Електронтранс»

Тролейбус Т19101 «Електрон» - це 12-ти метровий, повністю низько підлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 чоловік, у тому числі 34 місць для сидіння, який сповна відповідає європейським вимогам перевезення пасажирів.

Для зручності посадки і висадки пасажирів у тролейбусі застосовано пневматичну систему «кнілінг», завдяки якій тролейбус на зупинці громадського транспорту додатково опускається, зменшуючи дорожній простір.

Для осіб із обмеженими фізичними можливостями салон тролейбуса обладнаний сигнальними кнопками та відкидним пандусом для заїзду інвалідного візка на спеціально пристосоване місцк з пасками безпеки для їх фіксації під час руху.

Салон тролейбуса обладнаний комфортними та вандалостійкими сидіннями, інформаційними моніторами та табло з біжучим рядком.

Система опалення салону – повітряні калорифери. Мікроклімат кабіни водія забезпечується кондиціонером. Управління силовим приводом тролейбуса здійснюється транзисторною системою, що передбачає режим рекуперації енергії – повернення струму у енергомережу, забезпечуючи енергоощадність транспортного засобу до 40%.

Тролейбус розвиває швидкість до 70 км/год. Безпеку руху здійснюють електронні системи контролю та керування, а також зовнішні та внутрішні камери відео спостереження та дзеркала зовнішнього огляду із електропідігрівом.

На тролейбусі також зафіксоване комп’ютерне керування всіма пристроями, що дозволяє здійснювати постійну діагностику, а при технічних оглядах зменшує витрати часу та коштів на обслуговування.

Кузов тролейбуса виготовлений з нержавіючої сталі, зовнішнє облицювання зі склопластику – тролейбус є надійно захищеним від корозії.

Перший тролейбус виготовлений для міста Львова і уже переданий ЛМКП «Львівелектротранс»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: