На зустріч із Порошенком студентів запрошували в телефонному режимі, - "Високий замок"

У п’ятницю, 3 жовтня, президент України Петро Порошенко перебуватиме із робочою поїздкою у Львівській області.

Це його перший візит на Львівщину як глави держави. Згідно із програмою візиту, президент відвідає три об’єкти - Львівський національний університет ім. Івана Франка, Академію Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного і Національний музей імені Андрея Шептицького. Є інформація, що Порошенко відвідає одне з оборонних підприємств.

У Львів президент прилетить о 13.00. О 13.20 – відвідає Академію Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Наступна локація – Франковий вуз. Тут в актовій залі о 15.00 відбудеться зустріч Петра Порошенка з громадськістю Львівщини. Президент представить свою виборчу програму і стратегію розвитку України до 2020 року. Потім виступатимуть віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків.

Далі — запитання-відповіді, живе спілкування з громадськістю. Уся зустріч орієнтовно триватиме півтори години. Після спілкування з громадськістю президент перейде у дзеркальну залу ЛНУ ім. І. Франка, де орієнтовно о 16.30 відбудеться брифінг для журналістів. О 17.15 Петро Порошенко відвідає Національний музей імені Андрея Шептицького. Звідти їде в аеропорт, де о 18.00 відлітає зі Львова.

За інформацією джерел “ВЗ”, громадськість на зустріч із президентом запрошували в “телефонному режимі”, адже кількість місць в залі обмежена. Зокрема, студент 3-го курсу Франкового вишу Дмитро розповів, що йому подзвонив заступник декана факультету і запросив на цю зустріч. “Хотів би особисто поспілкуватися з президентом, - каже Дмитро. - Хоча маю сумнів, що мені це вдасться. Хотів би запитати, яке місце в його програмі “Україна-2020” відводиться для розвитку молоді. Може, вдасться хоча б поспілкуватися із Дмитром Шимківим. Це реально крутий дядько. Він був директором “Microsoft Україна”, тож має європейські стандарти в голові”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: