Освіта - основа нашого міста, - Садовий (відео)

Сьогодні, 1 жовтня, до Дня працівника освіти у Домініканському соборі пройшла спільна літургія, в якій взяли участь освітяни міста. До молитви доєднався міський голова Львова Андрій Садовий, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Хочу подякувати за таку ініціативу, що День вчителя ми сьогодні відзначаємо в церкві таким великим Богослужінням. Це дуже важливо, тому що бути вчителем - це покликання, це як віддати себе, це як свічці згоріти, але зробити добру справу та обігріти. Дай Бог усім нашим освітянам багато здоров’я та процвітання, а місто, чим зможе буде завжди допомагати їм, тому що освіта - це основа нашого міста. Якщо матимемо мудрих львів’ян – матимемо безпечне та мудре місто», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Є речі і в місті, і в селі, і в державі, які можна зробити дуже швидко з результатами, які будуть швидко помічені. Але те, що дає освіта, потребує багато часу, великих зусиль і великої посвяти. Тому ми теж сьогодні приєднуємось і дякуємо нашим вчителям музичних шкіл та загальноосвітніх шкіл», - зазначила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

«Вітаю усіх освітян, працівників спортивних та культурних закладів міста Львова. Титанічна щоденна праця, яку, на перший погляд, і не зауважуєш, але я дякую усім за те світло, за ту надію, яку вони вселяють нашим дітям. Бажаю усіляких гараздів і, найважливіше, бажаю миру та спокою у нашій державі та в наших душах», - додала Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР.

Нагадаємо, що цього року, у зв’язку з ситуацією в країні, управління освіти ЛМР прийняло рішення відмовитись від урочистостей, присвячених Дню вчителя. Усіх працівників освіти запросили доєднатись до спільної молитви.

Як повідомила начальник управління освіти ЛМР, Галина Слічна, цього року, як і у попередні роки, освітяни міста отримають премію до Дня вчителя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: