Війна в Україні закінчиться зі знищенням російської держави, - заступник комбата «Київська Русь» (відео)

«Для мене та мого підрозділу росіяни – це вороги. Ми дивимося на них через приціл зброї». Про це під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і  Санкт-Петербургом на тему «Як зупинити війну Росії проти України?»,який відбувається в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу(Прес-клуб-ГІТ), заявив заступник командира батальйону «Київська Русь» Роман Семчишин.

«Ми ставимося до цього однозначно: це наша земля. Ми її захищаємо, за нами – правда і жодному російському солдатові на нашій землі без запрошення від української держави робити нічого», - попередив військовий.

Понад те, він суворопопередив росіян, що дух українців на передовій надзвичайно високий. А бажання повернутися додому переходить в бажання якнайшвидше вирішити військовий конфлікт, визволити свою землю, поставити наш прапор на наших кордонах.

«Подвійність мого ставлення до російського загалу полягає в тому, що яз великою теплотою згадую березневий Марш Миру і те, що начальник штабу з моєї сотні Тарас Козак брав участь з українським національним стягом в цьому Марші й мав можливість відкрито та щироговорити з російськими громадянами», - Роман Семчишин має на увазі свою сотню самооборони на Майдані.

А рецепт «як зупинити війну»– донести російській спільноті, що Україна сповнена рішучості визволити свою землю. І нагадати, що в Україні створюється нова армія, яка повстає на руїнах пострадянського солдафонства. І багато з того, що було успадковане з радянського союзу, в українській армії уже нема.

«Дорогі російські громадяни, якщо ви не бажаєте, щоби ми вбивали ваших громадян на своїх землі, робіть все, що можете. Бо ми повинні виконувати свій громадянський та військовий обов’язок. І на нашій землі російському солдатові робити нічого!», - попередив Роман Семчишин.

На його думку, зараз зростає кількість громадян, які вважають, що проблеми України закінчаться зі знищенням російської держави. А станеться це тоді, коли українська армія зайде на територію Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: