АТП №1 облаштовує власну базу на вул Авіаційній

Міське АТП №1 облаштовує власну транспортно-ремонту базу на вул Авіаційній. Як розповів директор підприємства Михайло Сидорович, вже незабаром сюди переїде увесь транспортний парк АТП №1. На базі буде облаштовано усі зручності для роботи – автобусна мийка, ремонтна база, їдальня, гардеробна, адміністративні приміщення тощо. Ремонт проводиться коштом підприємства. Перший етап робіт буде завершено цього року. Іншу частину робіт продовжать наступного року, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми знаходимось на території, на якій ми облаштовуємо наше АТП з нуля. АТП не мало своєї території. Завдяки пану Сидоровичу, місто буде мати нормальну територію, буде чіткий контроль за випуском автобусів, буде мийка, відповідний нагляд. Чим більше місто буде мати власних автобусів, тим простіше буде працювати на ринку. АТП №1 завжди останнє стоїть по ціні, воно їздить по ціні, яка затверджена, а приватник кричить, щоб піднімати. Я би хотів, щоб місто мало серйозну долю ринку, а приватний бізнес, щоб не диктував умови», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Є приблизний кошторис, треба приблизно 14 млн грн, щоб зробити з цих приміщень, з цієї території належний парк. Цей рік є важкий, ми маємо виконати мінімум  - створити мінімальну ремонтну базу, яка буде задовольняти потреби АТП, ми маємо відкрити мийку, заправку, і це буде перший етап. Щодо наступного етапу, то, сподіваюся, що місто виділить кошти на розвиток підприємства. На сьогодні ми отримали від міста 600 тис. грн на поповнення нашого статутного фонду. Цих грошей для такого масштабу робіт є надзвичайно мало. Але наступного року, думаю, ми все зробимо.

Тут ми хочемо створити не просто автопарк, де автобуси будуть стояти – тут має бути хороша сучасна ремонтна база, де хотітимуть приїхати не тільки наші машини, але і з інших підприємств», - розповів директор ЛК АТП №1 Михайло Сидорович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: