Олександр Усик здобув блискучу перемогу в першому титульному поєдинку (відео)

Цієї суботи на «Арена Львів» Олімпійський чемпіон Олександр Усик (5-0, 5 КО) завоював свій перший титул у професійній кар'єрі, нокаутувавши Чемпіона Південної Африки Деніела Брюера (24-6-1, 21) в сьомому раунді. Поєдинок став центральною подією боксерського турніру "K2 Promotions", бренду «Хортиця» - абсолютна якість і телеканалу "Інтер"

Після правого бокового в голову Брюер звалився на настил рингу обличчям вниз. Таким чином, Олександр став володарем вакантного титулу Інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі.

«Перед боєм тренер сказав: "Не треба гнатися за нокаутом - він сам прийде". І я керувався цим в ринзі. І нокаут прийшов. Брюер був провокатором - опускав руки. Але я не вівся на провокації », - заявив Олександр Усик після поєдинку.

У прощальному поєдинку екс-чемпіон світу WBA Андрій Котельник (32-4-1, 13 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Олександром Бенідзе (13-15-2, 6 КО). Рахунок суддівських записок: тричі 80-71. У другому раунді Бенідзе побував в нокдауні після правого бокового в голову.

Результати поєдинків андеркарда:

Олег Малиновський (12-0, 3 КО, Україна) W КО3 Георгій Гочішвілі (3-3-2, 1 КО, Грузія).

У другому раунді Гочішвілі побував в нокдауні і помітно програвав поєдинок. У третьому раунді Гочішвілі опинився у важкому нокауті після удару головою. Незважаючи на це, перемога дісталася Малиновському КО.

Віктор Плотніков (30-2, 14 КО, Україна) W ТКО2 Володимир Янезашвілі (7-0, 2 КО, Грузія).

Явно поступаючись Плотнікову за всіма параметрами, Янезашвілі побував в нокдауні три рази в першому і три рази в другому раундах.

Сергій Радченко (дебют, Україна) W UD Ігор Пилипенко (4-17-2, 1 КО, Україна).

Рахунок суддівських записок: тричі 40-34. У другому раунді з Пилипенко був знятий бал за удар нижче поясу. У третьому раунді Пилипенко побував в нокдауні і був ще оштрафований на 2 бали за удар нижче поясу. В четвертому раунді рефері зняв з Пилипенко ще бал за удар нижче поясу.

Бекман Сойлибаев (1-0, Казахстан) W ТКО2 Павло Петров (дебют, Україна).

Петров тричі побував в нокдауні в першому раунді і після четвертого падіння у другому раунді рефері зупинив поєдинок. Перше падіння Петрова сталося від удару Сойлибаева по корпусу.

Елдос Саркулов (1-0, Казахстан) W UD4 Олексій Козлов (0-3, Україна).

Рахунок суддівських записок: двічі 40-37 і 40-36.

Петро Іванов (дебют, Україна) W KO1 Андрій Данічкін (0-11-1, Україна).

Данічкін пропустив удар в голову і не зміг піднятися до кінця відліку рефері.

4 раунду, середня вага (до 72,5 кг).

Еспресо

Як "Арена - Львів" зустрічала Усика і співала Гімн України - дивіться у відео Дивись Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: