21 львів’янці за дорученням Президента вручили почесне званням «Мати-героїня» (фото)

У Львові в п’ятницю, 3 жовтня, отримали звання «Мати-героїня» двадцять жінок.

 

Про це Дивись.Інфо повідомив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації, керівник обласної організації ВО «Свобода» Йосиф Ситник.

За словами свободівця, відповідно до Указу Президента України звання «Мати-героїня» на Львівщині присвоєно 237 матерям, зокрема 21 мешканці міста Лева, 25 жінкам Золочівського району, 16 матерям Жидачівського, Мостиського та Пустомитівського районів, 18 матерям Сколівського району, 13 мешканкам Сокальського та Жовківського районів. Він також додав, що у кожному районі області та містах обласного значення такі звання отримали від однієї до десяти жінок.

Зокрема, як поінформував Йосиф Ситник, отримали нагороди жінки, які народили та виховали п’ятьох і більше дітей, серед них львів’янки: Надія Петрівна Каспришин – мати одинадцяти дітей, Наталія Богданівна Кушнір – мати семи дітей, Олександра Іванівна Чорна – мати шести дітей.

«Найбільш люблячим серцем в Україні є серце матері. Я вдячний Вам за цей подвиг, оскільки Ви народили дітей, виховали їх, зробили усе від Вас залежне, щоб вони зростали здорові та вчилися, виросли українськими патріотами і були достойними громадянами України, несли гордо у світ славу про своїх батьків, про традиції свого народу. Бажаю, щоб Ви щоденно відчували любов своїх дітей до себе, щоб Ви були гордими за них», - повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації.

Він також побажав матерям міцного здоров’я, Божого благословення, достатку, сімейного затишку, родинного тепла.

IMG_0536 IMG_0538 IMG_0547

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: