9 жовтня відбудеться День відкритих дверей на стадіоні «Арена Львів»

9 жовтня в медіацентрі «Арени Львів» відбудеться презентація стадіону як найбільшої у Західній Україні і, водночас, багатофункціональної площадки для проведення різноманітних заходів – від спортивних турнірів найвищого рівня у чаші стадіону до бізнес-конференцій, презентацій, брифінгів, семінарів та навіть камерних святкових подій у одному з 8 конференц-залів стадіону.

Учасники зможуть з середини дізнатися про життя стадіону «Арена Львів» та його перспективи розвитку на найближчий час від нової управлінської команди. Презентація 8 конференц-залів, організаційні можливості і питання безпеки проведення заходів на стадіоні, а також можливість самому пересвідчитись у високому рівні ресторанного сервісу даної площадки.

Відтак, в День відкритих дверей відбудеться презентації можливостей «Арени Львів», екскурсія стадіоном, тощо.

Журналістів та гостей Дня відкритих дверей чекає музичний сюрприз від організаторів, розіграш квитків на матч «Україна: Македонії» та можливість отримати знижку на конференц-сервіс і проведення корпоративів на «Арені Львів» до січня 2015 року.

Учасники заходу: Денис Ринський, директор ДП «Арена Львів», Юрій Лабінський, комерційний директор ДП «Арена Львів», Володимир Мамчур, начальник служби безпеки ДП «Арена Львів».

Контактна особа: Вікторія Харитонова, тел. 0676761314.
Акредитація для журналістів: [email protected], (032) 253 03 35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: