Львів'янам покажуть фільм про льотчицю Савченко

До Львова завітають всеукраїнські покази нового документального фільму, засновника формації «ВАВИЛОН 13», Володимира Тихого - «Наша Надія». 9 жовтня о 19:00 в кінотеатрі Кінопалац «Копернік» відбудеться прем’єра стрічки присвяченої Надії Савченко. Цей фільм – продовження дослідження Володимира, який разом із численними однодумцями документально фіксує новітню історію України в найгарячіших її точках. Фільм представить творча група на чолі з режисером – Володимиром Тихим.

Про це Дивись.Інфо повідомили організатори благодійного показу.

«Символічно, але ми покажемо фільм, який демонструє «відкриті рани» нашої країни на заході, хотіли показати і насході, але зараз це не можливо, тому об’їхавши всі можливі міста ми повернемось до серця нашої Держави і там відбудеться останній показ проекту. Всі покази будуть безкоштовні. Нам головне щоб люди відчули разом з нами цю проблематику та створити критичну масу поборників свободи Надії» –  розповідає продюсер картини Анна Паленчук.

«Враховуючи все те що відбувалося навколо нас під час зйомки цього фільму та спираючись на реакцію викликану всеукраїнськими показами проекту «ВАВИЛОН 13», робота над яким продовжується і зараз, наша команда прийняла рішення реалізувати безпрецедентно широку демонстрацію цієї картини саме в кінотеатрах, для пересічних глядачів. Ми хочемо поспілкуватися з людьми та представити їм свіжий, не заангажований документальний погляд на події» – розповідає про рішення показати фільм режисер фільму Володимир Тихий.

Відкриті покази «НАШОЇ НАДІЇ» відбудуться у 10 містах України. Вхід на покази безкоштовний. Організатори сподіваються, що фільм не залишиться поза увагою як громадсько-активного глядача, так і коло широкої публіки. Адже консолідація громадян у питанні визволення української льотчиці-полоненої Надії Савченко буде запорукою її скорішого визволення з незаконного ув’язнення у московському СІЗО.

Окрім Львову покази відбудуться ще у Ужгороді. Вінниці, Тернополі, Дніпропетровську, Чернівцях, Івано-Франківську, Херсоні, Одесі, Києві.

Опис фільму:

НАША НАДІЯ «45 хв»

Документальний фільм, режисер - Володимир Тихій.

Документальний фільм додає деталей до портрету Надії Савченко - її монументальна постать «Героя Нашого Часу» набуває вкрай особистих й несподівано тендітних рис. На фоні анексії Криму, бойових дій на Сході, ми бачимо щирурозповідь матері, сестри, добровольців із якими воювала та людей, яким не байдужа її доля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: