Львів’ян запрошують на благодійний півмарафон

 12 жовтня у Івано-Франківську пройде масштабний благодійний пів марафон, який включає в себе 6 дистанцій. Всі виручені кошти будуть витрачені на організацію реабілітації постраждалих в АТО вояків, у розмірі 80% від всієї суми, та допомогу «Дому Сірка», у розмірі 20% від зібраних коштів. Організатори очікують, що у заході візьмуть участь не тільки мешканці Івано-Франківська, а й жителі Тернополя, Львова, Києва та інших міст, повідомила прес-служба ЛМР.

Програма включає у себе такі дистанції: забіг 300 м для дітей, перший в Україні забіг 1км з собаками, забіг 3 км, забіг 10 км та напівмарафон 21 км.

«Франківський Півмарафон – це спортивна ініціатива з благодійними цілями, яка започаткована ентузіастами Івано-Франківська, що об’єдналися в громадську організацію під назвою «Платформа Корисних Людей». Ми поставили перед собою високі, але абсолютно досяжні цілі. Ми працюємо для того, щоб поставити Україну «на ноги» через зайняття спортом, а також розвиток підприємництва серед прогресивних мислячих людей», - зазначили організатори.

Додаткову інформацію про цей захід можна знайти на сайті пів марафону: http://run.if.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: