У Червонограді на Львівщині завершилися заходи «Олімпійського тижня» (фото)

На виконання доручення заступника голови Львівської облдержадміністрації Ю. Підлісного від 04.08.2014 року № 2/0/19-14 й відповідного доручення Віце - прем’єр - міністра України О.Сича від 03.07.2014 № 24056/1/1-14 до листа Національного олімпійського комітету України від 25.06.2014 № 505-НК у всіх містах та районах Львівщини успішно завершуються заходи в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень – 2014».

Про це Дивись.Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Зокрема, в шахтарському місті Червоноград на Львівщині ефективно й масово відбулися заходи Олімпійського тижня, які розпочалися загальноміським Олімпійським уроком у приміщенні Червоноградського навчально-виховного комбінату № 10. За участю Червоноградського міського голови Ігора Чудійовича, депутатів міської ради Б. Ліщинського, С. Гриба, О. Суханова, начальника відділу фізичної культури та спорту В. Гаврилюка, спортивного активу та журналістів відбулося нагородження кращих спортсменів та тренерів міста. Під час цього дійства представники відділення спортивної гімнастики ДЮСШ № 1, відділення боксу ДЮСШ «Шахтар» та Червоноградської міської федерації карате демонстрували свої показові спортивні програми та виступи.

Відтак у усіх навчальних заходах міста проведено тематичні спортивні уроки з використанням засобів окремих видів спорту, спрямовані на пропаганду здорового способу життя та популяризацію активного дозвілля.

У рамках «Олімпійського тижня» відбулося й урочисте відкриття міської учнівської футбольної ліги, під час якого вихованці ДЮСШ № 1 провели показове тренування з футболу, учні ДЮСШ № 2 - з футзалу, а також футбольний матч між командами призерами міської учнівської футбольної ліги Червоноградської ЗОШ № 9 та Червоноградського НВК № 10.

На міському стадіоні «Шахтар» відбувся легкоатлетичний пробіг, участь у якому разом зі своїми ровесниками взяв учасник чемпіонату Європи з боксу серед молоді, майстер спорту червоноградець Іван Хом'як. А в приміщенні ДЮСШ № 1 відбувся товариський матч між волейбольними командами Червонограда та Львова. Й на завершення усіх заходів у приміщенні червоноградської школи – інтернату відбулися дитячі загальноміські «Веселі естафети».

IMG_8711 IMG_8739

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: