У Львові відкривається виставка Олега Огородника

У вівторок, 7 жовтня о 16.00 у Музеї етнографії та художнього промислу Національної академії наук України (проспект Свободи, 15) львівський фотохудожник Олег Огородник відкриє персональну виставку "HAND MADE OGO OLE 40X60".

До експозиції увійшло 40 авторських робіт, виконаних в унікальних техніках, якими послуговувалися ще наприкінці ХІХ початку ХХ сторіччя (цианотипія, альбумен та з використанням бромосрібної емульсії власного виробництва).

„Над створенням цих робіт я працював близько року. Для їх виготовлення обрав старі техніки, які, на жаль, забувають через масове використання цифрової фототехніки, – каже Олег Огородник. – Але я вважаю, що саме вони розкривають справжній дух фотографії. Усі роботи, представлені на експозиції можна розділити на чотири тематичні блоки: натюрморт, пейзаж, портрет і ню”.

Також зі слів автора під час урочистостей відбудеться нагородження переможців конкурсу портретів винуватця свята, який за кілька днів (а саме 11 жовтня) відзначатиме своє 60-річчя. Троє із них отримають іменні срібні медалі, спеціально для конкурсу виготовлені львівськими ювелірами Олександром Швецем та Миколою Тинкалюком. Окрім цього по три дипломи для лауреатів підготували Національна спілка фотохудожників України і Львівська обласна організація НСФХУ.

Виставка триватиме до кінця місяця.

jujhjlybr

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: