У Львові розпочинаються рейди на усіх АТП

Завтра, 10 жовтня, активісти ГО «За якісний транспорт» розпочинають серію рейдів із дотримання правил випуску автобусів із АТП на лінії.

Про це повідомила прес-служба ГО «За якісний транспорт».

Як уже повідомлялось, ГО «За якісний транспорт» ініціює проведення рейдів на усіх транспортних підприємствах міста Львова.

Активісти наголошують, виступили ініціаторами проведення рейду з метою аналізу взятих зобов’язань відповідно до протоколу засідання робочої групи з питань підготовки трьохстороннього договору про умови забезпечення якісних послуг в громадському транспорті від 16.07.2014р., а також для усунення порушень законодавства, виявлених у роботі громадського автотранспорту у м. Львові.

Громадська організація «За якісний транспорт» ініціює рейд по перевірці даних (трафарети,інформаційне забезпечення) зобов’язань на випусках автобусів на лінію

Перший рейд відбудеться 10 жовтня на АТП «Міра і К», місто Львів, вулиця Городоцька, 280

Початок рейду о 5 годині ранку.

Прохання до колег журналістів! Якщо хтось із Вас бажає взяти участь у рейді, прохання повідомити нас за телефоном 096 14 13 694 (Олег Довганик) або 097 39 89 565 (Святослав Товстига) до 23 години вечора 9 жовтня. Ми зможемо забрати Вас біля дому

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: