До Львова приїдуть міжнародні експерти з психологічних травм війни

Прес-анонс

ТЕМА: ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА УЧАСТІ ПРОВІДНИХ ЗАКОРДОННИХ ЕКСПЕРТІВ В ПИТАННЯХ ПОДОЛАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ТРАВМИ В ЧАСІ ВІЙНИ

КОРОТКИЙ ОПИС: До Всесвітнього дня психічного здоров’я, який щороку відзначається 10 жовтня, Інститут Психічного здоров’я Українського Католицького Університету за ініціативи Фонду «Діти і війна» 11-12 жовтня 2014 року проводять у Львові навчальний семінар для спеціалістів з психології, психотерапії та осіб, які надають психологічну допомогу потерпілим в часі війни в Україні. Метою семінару є навчити професіоналів надавати кваліфіковану психологічну допомогу дітям, підліткам та їх батьками, які постраждали під час війни на сході України.

Після закінчення семінару планується проведення спільної прес-конференції на тему «Не всі рани війни є видимі, втім, усі потребують зцілення…», на якій виступлять представники Фонду «Діти і війна» професор Віліям Юле (William Yule) та доктор Елін Гордвік (Elin Hordvik), Денис Угрин (керівник програми Психічне здоровя дітей та підлітків Королівського коледжу Лондона), Олег Романчук (Директор Інститут психічного здоровя Українського Католицького Університету).

Прес-конференція є присвячена «невидимими ранам війни» - психологічним травмам, з якими українці все частіше зустрічаються останнім часом. Планується обговорення важливості психічного здоровя дітей, особливо в умовах, з якими Україна зіштовхнулася сьогодні.

ДАТА І МІСЦЕ: 11 жовтня 2014, аудиторія № 424 академічного корпусу Українського Католицького Університету, м. Львів, вул. Козельницької 2а,

час: 17:30 – 18:30 (схема доїзду: http://ucu.edu.ua/about/contacts/find)

УЧАСНИКИ ПРЕС КОНФЕРЕНЦІЇ:

  • Професор Віліям Юле та Елін Гордвік, представники Фонду «Діти і війна»;
  • Д-р Денис Угрин, керівник програми Психічне здоров’я дітей та підлітків Королівського коледжу Лондона;
  • Д-р Олег Романчук, директор Інституту Психічного Здоров’я Українського Католицького Університету.

Контактна особа: д-р Орест Сувало, тел. (097) 215 30 81

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: