У Львові проводять вечірні обстеження території міста

Цієї осені у Львові знову проводять обстеження території міста у неробочий час, з метою виявлення фактів спалювання та притягнення правопорушників до адмінвідповідальності. Саме у вечірній час та у вихідні дні найчастіше здійснюють спалювання опалого листя та інших відходів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Такі обстеження проводяться за участю працівника відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» відповідного району та представника районної адміністрації. Окрім самих фактів спалювання, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» також виявляють місця із накопиченими відходами, які потенційно можуть бути спалені. У таких випадках вони звертаються до власника чи балансоутримувача території з вимогою прибрати ці відходи, аби унеможливити їх підпал.

«Такі «вечірні обстеження» здійснюються тричі на тиждень. Однак, точний графік ми свідомо не повідомляємо, оскільки про заборону спалювання мешканці повинні пам’ятати незалежно від часу доби», - говорить директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Тому вкотре застерігаємо як мешканців, так і працівників комунальних служб, від вчинення спалювання, адже за це правопорушення передбачаються штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

Нагадуємо, що спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою м. Львова», де зазначено, що «спалювання усіх видів відходів та вторинної сировини на території міста і в сміттєзбірниках забороняється».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: