У Львові розроблятимуть ІТ-проекти у сфері захисту довкілля

11 жовтня о 10.00 год коворкінг «Betaplace» (вул. Олени Степанівни, 49а) відкриє свої двері для ІТ-розробників, новаторів та всіх, кому не байдуже екологічне майбутнє держави. Міжнародний благодійний фонд Гарних справ проведе перший ECO-Hackathon для соціально свідомої молоді, найкращі ідеї якої потраплять до фіналу Всеукраїнського конкурсу EcoNation, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Подія триватиме два дні і завершиться в неділю, 12 жовтня. Програма заходу різноманітна та насичена. Окрім відомих та авторитетних менторів, які спрямують творчий потенціал учасників в потрібне русло, на хакатон запрошено представників міської влади Львова, які зможуть реально оцінити перспективи впровадження розробок в міському середовищі. На учасників чекає багато приємних сюрпризів та подарунків від відомих партнерів заходу.

Організатори запрошують також представників медіа відвідати ECO-Hackathon та оцінити напрацювання ІТ-розробників у сфері екології, що стануть корисними для промисловості України.

Детальна інформація – за тел.: +38(093) 978 44 24 (Анастасія Бунь).

Довідка

«ECO-Hackathon» націлений на пошук інноваційних IT-рішень у сфері захисту навколишнього середовища та підтримку стартапів на ранній стадії розвитку. ECO-Hackathon організований Міжнародним благодійним фондом Гарних справ за підтримки Львівської міської ради.

Партнери заходу: Яндекс Україна, BetaPlace coworking, Компілятор, APEX VNT Limited, SoftServe, Львівська бізнес школа УКУ, Livatek, Intex, Geeks Lab, Wannabiz, UAWeb Chellenge, SmartWall.

Ментори і журі:

  • Jesper Lindholt - засновник ІТ-компанії Livatek,
  • Петро Нек - оглядач Яндекс у Львові,
  • Тарас Хома – викладач Львівської бізнес школи УКУ,
  • Станіслав Дрозд – засновник Інноваційного Центру «Компілятор»,
  • Анна Мазуренко - бізнес аналітик компанії Softserve.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: