Руслана бере творчу паузу

Співачка Руслана, яка отримала американську премію за підтримку Майдану, зізналася, що хотіла взяти паузу і присвятити час народженню дітей.

Зірка наголосила, що планувала взяти собі паузу, проте їй завадили події в країні.

"В той момент, коли ми собі таку паузу хотіли взяти з Сашею, якраз стався Майдан. Це можна сказати, що не пощастило. Бо якраз був відведений для цього час. Я хотіла зробити до десятиліття перемоги на "Євробаченні" "Дикі танці - 2" і якраз після цього", - сказала артистка.

Вона додала, що збирається повністю присвятити себе родині, тож шанувальники довго-довго потім не будуть її бачити. Також зірка розповіла, за рахунок чого вони зараз живуть з чоловіком продюсером Олександром Ксенофонтовим. Адже, як відомо, співачка на деякий час припинила гастролі і зайнялася винятково соціальною роботою.

"За рахунок зберігань. Поки що нам вистачає. Ми так з Сашею прикинули, на скільки нам місяців ще вистачить, а там щось будемо думати. На скільки вистачить, не знаю. Каже чоловік, що ще півроку можна не паритись", - сказала співачка.

ТСН нагадує, що наприкінці вересня Руслана закликала боротися проти інформаційної пропаганди Путіна. Співачка взяла участь у Марші Миру в Сан-Франциско

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: