Керівництво стадіону «Арена Львів» закликає вболівальників бути максимально ввічливими (відео)

Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів», через відеозвернення закликав футбольних уболівальників бути ввічливими та культурними, продемонструвати всю гостинність міста Львова під час матчу між національними збірними України та Македонії, який розпочнеться сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 годині.

У зверненні Денис Ринський наголосив на тому, що сьогодні стадіон «Арена Львів» розвивається і живе повноцінним спортивним життям, даруючи незабутні спортивні видовища за участю найкращих футбольних команд з України та всієї Європи. «Одначе, останнім часом при проведенні футбольних матчів, ми зіштовхнулися з проявами агресії та неспортивної поведінки з боку відвідувачів «Арени Львів». У зв’язку з цим, хочу сказати, що футбольний стадіон – це місце, де люди виливають позитивні емоції та об’єднуються навколо переживань за щось спільне. А футбольний матч – це дійство, котре дарує позитив і шанс пишатися черговою перемогою наших хлопців. І немає значення, під прапором якої федерації чи клубу вони виборюють цю першість. Футбол – це світ, у якому немає місця війні, агресії чи іншим конфліктам», – сказав Денис Ринський.

Від імені керівництва стадіону «Арена Львів» Денис Реницький закликав вболівальників поводитися культурно, не створювати конфліктні ситуації та інциденти, не приносити піротехнічних засобів та фаєрів, не розпивати алкоголю та не нищити майно нашого стадіону. «Я закликаю Вас поводитися достойно та утриматися від використання забороненої символіки та зведення політичних рахунків під час матчів.

Дорогі вболівальники, давайте гідно приймемо цей матч та доведемо, що Львів – це дійсно культурна столиця нашої землі», – наголосив він.

Зауважимо, сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» національна збірна України з футболу боротиметься з національною збірною командою Македонії, здобуваючи перемогу на шляху до участі в Чемпіонаті Європи з футболу у 2016 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: