У Львові відбувся Книжковий розпродаж

11 жовтня у Дворику Старого Лева (вул. Лемківська, 15А) відбувся Книжковий розпродаж. Акцію організовує Видавництво Старого Лева.

Спеціально для літніх людей, пенсіонерів, дідусів і бабусь, які прийдуть на акцію з внуками, під час гаражного розпродажу передбачені суттєві знижки на видання Старого Лева. Серед книжок, представлених на розпродажі, будуть і старі видання за зниженими цінами, і найсвіжіші новинки видавництва.

«Вік людини – це зовсім не вирок. Але часто наше суспільство не готове визнавати людей у віці не просто людьми на рівні, але й особливо важливими людьми. На жаль, держава зосереджена на тому, аби вичавити з активної людини всі сили, скористатися вповні її багаторічною працею, а коли літня людина залишається поза роботою, вона часто опиняється в певній суспільній порожнечі, без соціального захисту, без достойної матеріальної винагороди. І оскільки нам, громадянському суспільству, звичайним небайдужим людям випадає ця щоденна роль коригувати недоліки держави, - ми повинні усвідомити, що всім нам потрібна нова суспільна парадигма у ставленні до свого віку і життєвих перспектив літніх людей», - говорить головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

Унікальна можливість: перші 1000 книжок будуть продані пенсіонерам з додатковою знижкою 20 грн. від акції «Третій вік - задоволення від читання» від ГО «Форум видавців». Купон на знижку можна буде отримати під час акції з 12 до 17 години, показавши пенсійне посвідчення.

У програмі заходу: хороша музика, добра кава, зустрічі з поетами та письменниками, майстер-класи для дітей та дорослих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: