Вибори на Донбасі відбудуться за українськими законами, - Порошенко (відео)

Після повного припинення вогню вибори до місцевих рад на територіях, які нині контролюють бойовики, відбудуться за українським законодавством.

Про це президент Петро Порошенко заявив у своєму зверненні щодо реалізації мирного плану та зміцнення обороноздатності держави, передає портал Глави держави

"Якщо ми доб'ємося повного припинення вогню, виведення російських військ та техніки, встановлення контролю над кордоном, то відкриється зрозумілий і необхідний шлях до політичного врегулювання. Для цього на поки що підконтрольних бойовикам територіях, мають відбутися вибори місцевих органів влади", - зазначив Порошенко.

Однак, за його словами, це будуть "не ті вибори, які намагаються проголосити терористи, а лише ті, які передбачені українськими законами".

"Які відбудуться за українськими правилами і які повністю відповідатимуть українським законам. Які відбудуться під спостереженням ОБСЄ та інших європейських, міжнародних організацій та структур і будуть визнані всім світом як прозорі та демократичні", - додав президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: