Дитячі клуби Шевченківського району запрошують на майстер-клас з іконопису

В понеділок, 13 жовтня, Дитячі клуби Шевченківського району запрошують на майстер-клас з іконопису. Заняття відбудеться в клубі «Дозвілля» на вул. Замарстинівська, 71. Дітям розповідатимуть про основи іконопису, особливості зображення святих. Взяти участь можуть всі охочі. З собою потрібно мати фарби та натхнення. Розпочнеться заняття о 16.00 год, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадуємо, в клубі «Дозвілля» відбуваюся заняття з малювання та макетування: конструювання, дизайн місцевості, будинків та втілення задуманого в паперовій пластиці, ліпці з картону, пластиліну чи іншого підручного матеріалу. Графік роботи:  понеділок, середа (малювання) та п`ятниця (макетування) з 16.00 год.

Більше інформації про гурток – за номером телефону 0987438953 (Воронін Андрій).

В Дитячих клубах Шевченківського району працює 10 гуртків, серед них: англійська мова, образотворче мистецтво, рукоділля, хорова школа, секції футболу, загально фізичної підготовки, атлетизму. Детальнішу інформацію про гуртки Шевченківського району можна отримати за номером телефону - 252-18- 28.

Нагадуємо, заняття в гуртках Дитячих клубів Львова є безкоштовними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: