Львівські незрячі гастролюють у Чернігові та Рівному

Сьогодні, 13 жовтня, концертна група проекту «Відчинилося життя» вирушила на гастролі до Чернігова та Рівного. Сценічні майданчики підкорятимуть незрячі виконавці в супроводі оркестру Національного театру ім. М. Заньковецької, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У складі концертної групи – кримська татарка Зера Кіраджиєва з Сімферополя, Марічка Швардак з Мукачевого, Галина Джала зі Львова, Микола Пришнівський з Тернополя, Вікторія Дудік з Рівного, ансамбль «Гармонія» з Житомира та ін. Цього разу в проекті є й дебютант – 10-річний незрячий бандурист Остап Нестеровський, учень Львівської спецшколи-інтернату №100 для сліпих дітей.

Разом з оркестром та незрячими солістами виступатимуть скрипаль-віртуоз Олександр Божик і виконавиця власних пісень, співачка та композитор Леся Горова.

Організаторами концертного туру є незряча львів'янка Оксана Потимко і диригент оркестру театру ім. М. Заньковецької Богдан Мочурад. Фінансову підтримку для організації концертного туру надали Міністерство культури України та Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: