Львів’яни пересідають на електротранспорт, - мерія

Продаж місячних карток для користуванням електротранспортом на вересень зріс на 46%, у порівнянням з минулим роком. Так, усього вересневих карток продали 2 616 штук на загальну суму 224 475 грн, проти 1793 штук на суму 169570 грн у 2013 році, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Особливо позитивна динаміка росту, збільшення майже утричі, спостерігається серед продажу місячних загальних абонементів для користування трамваєм та пільгових трамвайно-тролейбусних карток. Удвічі частіше львів’яни почали купувати загальні трамвайно-тролейбусні картки та трамвайні пільгові. Серед інших видів абонементів теж позитивна тенденція росту, однак не така значна.

«Це яскраве свідчення того, що львів’яни вчаться як планувати свої витрати, так і свідомо схилятися у своєму виборі транспорту на користь екологічного чистого.

Тепер відновлюємо ще один трамвайний маршрут №6 у звичному режимі, це також позитивний фактор. Ми його вже бачимо і на продажах жовтневих абонементів. Фактично продаж карток триватиме ще тиждень, а по загальних показниках ми вже обігнали на 20 тис. грн минулий рік. І ще одне, враховуючи те, що до 2016 року планується впровадження електронного квитка, львів’янам вже сьогодні варто повчитися на зразку -  звичайній трамвайно-тролейбусній картці, адже 2 616 наших пасажирів з абонементами на майже мільйонне місто – це неймовірно мало. Слід просто розуміти, що такі види розрахунку між електротрансами та їхніми пасажирами – це не лише економія коштів безпосередньо клієнтів, а й пряма інвестиція не лише в ЛКП «Львівелектротранс», а й в екологічну сферу самого міста», - говорить начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

Нагадаємо, з 1 червня вартість разового проїзду і львівському електротранспорті зросла з 1,50 до 2 грн. (пільговий 0,75 до 1 грн.), при цьому вартість місячних карток залишилась на тому ж рівні, що і два роки тому.

Загальна картка для користування трамваєм та тролейбусом складає 100 грн., для трамвая або тролейбуса – 70 грн., відповідно пільгові – 50 та 35 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: