Міліція затримала двох львівських фанів, через яких арбітр призупинив матч "Україна - Македонія"

Громадський порядок під час футбольного матчу між збірнимиУкраїни та Македонії навколо стадіону «Арена-Львів» та в місцяхскупчення вболівальників забезпечували близько тисячіправоохоронців. Після завершення матчу охоронці стадіону тастюарди передали працівникам міліції двох уболівальників, черезхуліганські дії яких відбулась зупинка матчу.

Загалом футбольний поєдинок, який прийшло подивитися близько 35 тисячглядачів, пройшов з чисельними порушеннями правил поведінки на стадіоні.Деякі фанати запалювали на трибунах фаєра, димові шашки та кидали їх в сторону футбольного поля. У результаті, на 90-тій хвилині, після того як зтрибуни у бік воріт македонців полетів фаєр, суддя прийняв рішеннязупинити  матч на п’ять хвилин.

Стюарди при допомозі охорони стадіону затримали двох фанатів, котрі,ймовірно, кинули запалений фаєр у сторону футбольного поля. Післязавершення матчу їх передали у руки працівників міліції.

Затримані були доставлені у Сихівський райвідділ міліції. Під час опитуванняправоохоронці встановили, що підозрювані – львів’яни , їх вік - 19 та 20років. Зараз вирішується питання про складення адміністративногопротоколу.

За цим фактом складено адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібнехуліганство) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафувід трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян абогромадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправніроботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцятипроцентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцятидіб.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: