Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» везе до Львова нову програму - «КІНОХІТИ-2» (відео)

25 листопада на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької виступить відомий в Україні симфонічний оркестр «Lords of the Sound» під керівництвом Віталія Саражинського. Це вже треті гастролі цього оркестру в місті Лева від початку 2014 року. Два попередні виступи «Лордів звуку» зібрали два аншлаги. Відтак колектив завітає до Львова знову. Цього разу – з новою концертною програмою «Кінохіти-2». Початок концерту – о 19:00.

Про це Дивись.Інфо повідомила Галина Гузьо.

Цієї осені симфонічний оркестр «Lords of the Sound» багато гастролює містами України. Колектив, який складається з понад двох десятків професійних музикантів, у яке б місто не приїхав, із першого погляду закохує в себе публіку. «Лорди звуку» працюють у популярному жанрі кросовера - виконують світові шедеври сучасної музики у симфонічних аранжуваннях. Концерти оркестру під орудою Віталія Саражинського – це поєднання академічного звучання із експресією рок-музики.

У програмі, з якою колектив гастролює Україною, – виключно хіти, які стали справжніми перлинами світового кінематографу. У новій частині програми «Кінохіти-2» звучить музика, зокрема, із таких фільмів:  «Джанго звільнений», «Місія нездійсненна», «Шерлок Холмс», «Агент 007:  Координати Скайфолл», «П'ятий елемент», «Амелі», «Титанік», «Одного разу в Америці», «Маска», «Ідентифікація Борна», «Реквієм за Мрією»… Правда, й цього разу не обійдеться без улюблених мільйонами саундтреків із «Зоряних воєн», «Володаря перснів», «Піратів Карибського моря», «Матриці», «Гаррі Поттера»… Та й це далеко не повний список мелодій, які оркестр «Lords of the Sound» привезе до Львова 25 листопада.

Програма концерту оркестру «Lords of the Sound» - це хітовий екскурс у минуле, сьогодення і навіть у майбутнє. І все це - під звуки флейти, скрипок, віолончелі, контрабасу, гітари, барабанів… Музичну частину концерту доповнить оригінальний відеоряд на великому кіноекрані.

http://youtu.be/Qw_2_2u6APY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: