ТРК «Львів» відкрив новий сезон

Новий сезон на ТРК «Львів» ознаменувався виходом в ефір нових програм та збігся з передвиборною кампанією-2014.

Дивіться у новому телесезоні документальний телесеріал «Пригоди у зоопарках» – науково-просвітницьке документальне кіно про життя різноманітних тварин у зоопарках світу.

Документальний телесеріал «Наука семи морів» – науково-пізнавальне кіно, з якого глядач дізнається про величезні водні простори нашої планети, про різні види риб, зустрінеться з величезними айсбергами, дізнається, звідки беруться медузи тощо.

Документальний телесеріал «Подорож до невідомого» – науково-просвітницький серіал про життя на нашій планеті.

У новому сезоні з’являться також нові міжпрограмні відео, серед них: «Мандрівний компас» – програма про мандри різними куточками світу, цікаві факти про ту чи іншу країну. Та «Історія армії України» – про українських вояків.

Інформаційна програми «Фактор влади» розповість про діяльність Львівської облдержадміністрації. Про те, що робить влада області для підвищення рівня життя людей, які цільові програми реалізуються на Львівщині та ін.

«Політична шахівниця» – ток-шоу у прямому ефірі. Учасниками програми є представники політичних еліт, громадського сектору та експерти. В ефірі відбуваються дискусії між політиками та громадськістю. Програма має на меті допомогти глядачам визначитись у політичному середовищі області та країни.

«На часі» – інформаційно-аналітична програма з телефонним зв’язком, виходить у прямому ефірі.

«Проаналізуйте цей во во» – програма для всіх, хто здатен аналізувати і міркувати на актуальні теми.

Нагадуємо, що через передвиборчу кампанію, яка триває в Україні, в ефірі ТРК «Львів» відбулися зміни. На час кампанії програма «Вечір у Львові» виходить щобудня о 17:45, вечірній випуск «Новин» – о 18:45, програма передвиборної агітації «Вибори-2014» – о 19:05.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: